Overslaan en naar de inhoud gaan

Partners

Animal Event

Het event voor dierenliefhebbers! Leer en ontdek alles over jouw huisdier!

CIV Groen

CIV Groen (Het Centrum voor Innovatief Vakmanschap) is de stichting voor de samenwerking van ondernemers, de groene mbo-onderwijsinstellingen en de overheid op het gebied van praktijkinnovatie, arbeidsmarkt en onderwijsvernieuwing.

Edupet

Hét kenniscentrum voor professionals en liefhebbers in de huisdierenbranche.

FNRS

De Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra behartigt de belangen van ondernemers richting externe partijen, biedt individuele diensten aan leden en werkt aan de ontwikkeling van de branche.

Green Deal

Met de Green Deal aanpak geeft de Rijksoverheid ruimte aan vernieuwende initiatieven uit de samenleving. Sinds de start in 2011 zijn er meer dan 230 Green Deals getekend die de overgang naar een duurzame economie versnellen.

Jumping Amsterdam

Jumping Amsterdam staat voor topsport, entertainment en Amsterdam. De mondiale top uit de dressuur- en springsport reist eind januari weer af naar onze hoofdstad. En deze wereldtoppers komen maar wat graag naar de RAI Amsterdam want het publiek is er...

Lectoraat Duurzame Paardenhouderij en Paardensport

Het lectoraat slaat een brug tussen wetenschap en praktijk. Centraal staat de vraag hoe de paardensector duurzaam ingericht en toekomstbestendig gemaakt kan worden, met aandacht voor dier, mens en milieu.

Praktijkcluster Paard

Onderwijs en bedrijfsleven inspirerend verbinden.